Meniu
Coșul tău

🎁 Comenzile plasate si platite online sau prin transfer bancar, pot fi ridicate personal din Bucuresti (Sector 6). Detalii in sectiunea "Plata & Livrare".

🚚 Livrarea produselor (prin curier) poate fi efectuata si prin intermediul platformei OLX.ro, pentru un cost mai mic al transportului.

🆓 Livrare gratuită la comenzile plătite online de minim 200 RON

Termeni și condiții

Ultima actualizare 28.01.2023


Termeni generali

Societatea REVAMPED CONCEPT SRL este persoana juridica cu sediul in judetul Alba, Teiuș, Str. Cloșca nr. 22, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J1/1096/2022, avand CUI 43175120, numita in continuare ReTrend.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.
In calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului 
www.retrend.ro, RETREND isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
 
Drepturi de autor

Intreg continutul website-ului www.retrend.ro este proprietatea SC REVAMPED CONCEPT SRL.
RETREND garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.retrend.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei RETREND fara acordul prealabil scris al acesteia. Bazele de date, programele, elementele de grafica, sunt proprietatea SC REVAMPED CONCEPT SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare. Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.
 
Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de RETREND exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc. Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa RETREND.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre SC REVAMPED CONCEPT SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SC REVAMPED CONCEPT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Livrare

Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei care face transportul. Ne asumam raspunderea pentru expeditii pana la preluarea acestora de catre firmele de expeditie. Orice reclamatie sau raspundere cu privire la expeditie va fi facuta firmei de curierat.
In cazul clientilor care inregistreaza colete neridicate cu plata ramburs (la livrare), ne rezervam dreptul de a refuza viitoarele comenzi, daca acestia refuza sa plateasca online (prin card bancar) contravaloarea noii comenzi.
Costurile unui colet neridicat/refuzat de catre client presupun suportarea unui cost dublu de transport (tur + retur) de catre ReTrend.

 
Reduceri si licitatii

Echipa ReTrend organizeaza periodic promotii, reduceri de pret si licitatii pentru clientii sai.
Reducerea de pret inseamna micsorarea pretului initial de vanzare cu un procent sau o suma de bani, ambele preturi fiind afisate pe pagina produsului.
Licitatia se aplica pentru anumite produse, selectate de echipa ReTrend, pe o perioada determinata de timp. Prin licitatie se intelege ca un client (care are un cont de utilizator pe platforma) poate propune un pret diferit de cumparare fata de cel propus de vanzator. Licitatia se poate incheia cu achizitionarea bunului pentru care s-a licitat, doar in cazul in care suma propusa de client este mai mare decat pragul minim de vanzare stabilit in prealabil de catre echipa ReTrend.
Promotia se refera la discount-urile si codurile de reducere oferite de vanzator, nefiind obligatoriu ca aceasta sa se aplice pentru toate produsele expuse pe site.
 
Returnarea produselor achizitionate

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de ReTrend.
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la:
– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun (in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat).
– ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese (in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese).
Aceste conditii generale de returnare a produselor se aplica strict in cazul comenzilor inregistrate pe persoana fizica. 
Atentie! In cazul Persoanelor Juridice (PJ) nu se accepta retururi.

 Produsele achizitionate de la ReTrend nu se pot returna in locatii fizice, nici in oficiile postale, ci doar urmand pasii de mai jos:
– acceseaza contul tau personal de pe website-ul 
www.retrend.ro si urmeaza pasii din pagina de informatii "Retur".
– dupa aprobarea cererii, se va genera automat si o nota de transport, iar curierul va veni sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.
– produsul trebuie returnat in aceleasi conditii in care l-ati primit, pentru a nu suferi modificari de la expeditor la destinatar.
Returul se face cu etichetele initiale intacte (eticheta brandului sau eticheta ReTrend, dupa caz), certificatul de garantie în original (in cazul nostru garantia produsului este in baza facturii) si toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.
Daca in urma returnarii unui produs, acesta prezinta urme clare de folosire, si nu mai poate fi comercializat ca produs nou, dupa ce acesta este validat de catre ReTrend ca nu prezinta defecte (rupt, agatat, accesorii lipsa, componente defecte etc.) pe langa taxa de returnare se va mai retine o suma cuprinsa intre 20% si 50% din valoarea produsului.
Se restituie suma platita la plasarea comenzii pentru produsul/produsele returnate, scazand transportul pentru livrarea comenzii, cat si transportul pentru returul comenzii.
Regula se aplica si in cazul comenzilor de minim 200 lei (platite online), pentru care clientul a beneficiat de transport gratuit, daca valoarea produsului/produselor returnate scade suma comenzii finale sub 200 lei. In cazul in care suma comenzii finale (suma comanda initiala – suma produs returnat) nu scade sub 200 lei, clientul trebuie sa suporte doar costul transportului pentru returul efectuat.
Fiecare produs se returneaza conform conditiilor de retur specifice categoriei din care face parte.
Taxa de transport pentru retur este valoric egala cu taxa de livrare pentru comenzile platite online.
Banii vor fi returnati in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai optat pentru plata cu card online in momentul plasarii comenzii.
Restituirea sumei se efectueaza in maxim 14 zile calendaristice.
Daca impreuna cu marfa, clientului ii este oferit un cadou si acesta doreste returnarea comenzii respective, contractul de donatie dintre vanzator si comparator inceteaza , iar cumparatorul este obligat sa returneze impreuna cu marfa si cadoul primit. 

In cazul loturilor de haine, returnarea se poate face integral (din suma platita se scad taxele de transport pentru livrarea comenzii si retur) sau partial, dar in acest caz se va lua in considerare pretul intreg al produsului/produselor returnat si nu pretul platit la lot.

*Nu se accepta retururi in cazul produselor efectuate pe comanda, personalizate, digitale (ex. Serviciul ReTrend Outfit) sau in cazul lenjeriei intime (costume de baie, lenjerie sexy, slipi, sutiene, bustiere, ciorapi, dresuri etc.).

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de RETREND, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: contact@retrend.ro . Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Carduri cadou/ Gift carduri

Livrarea cardului cadou se face in maxim 24h din momentul comenzii, pe email-ul de pe care este plasata comanda, iar destinatarul poate cumpara orice produs de pe ReTrend.ro. Pentru ca livrarea sa fie facuta direct pe adresa de email a destinatarului, mentionati in casuta "Adauga comentarii despre comanda ta" adresa acestuia si data la care doresti sa fie trimis. Cardul Cadou poate fi aplicat, sub forma de reducere, pe o singură comandă de la ReTrend.ro, valoarea sa fiind scăzuta din totalul comenzii. Valabilitatea fiecarui card cadou este mentionata atat in pagina produsului, cat si inscrisa pe acesta.

Prin completarea datelor in formularul de solicitare (comanda) a cardului cadou ReTrend, accepti ca numele si cardul cadou sa fie atasate contului tau de client si imputernicesti ReTrend sa le transmita destinatarului sub forma unui card cadou personalizat. 

In pagina de checkout, la campul "Adauga comentarii despre comanda ta", pot fi mentionate datele personale (nume si prenume/prenume/porecla/echipa) ale destinatarului si expeditorului, care doresti sa apara pe Cardul Cadou.

Ce se intampla daca returnez produsul achitat cu Card Cadou? Daca returul este efectuat in perioada de valabilitate a cardului cadou, vei primi un nou cod care va avea valoarea egala cu valoarea cardului cadou aplicat pe produsul pe care l-ai returnat.

Noul cod va fi disponibil pe adresa ta de e-mail. Acesta va fi valabil timp de 30 de zile de la acceptarea returului, la care se adauga numarul de zile ramase disponibile din valabilitatea cardului intial.

Daca ai returnat un produs dupa incheierea perioadei de valabilitate a cardului cadou, acesta va fi valabil 30 de zile de la data acceptarii returului.

Pot folosi suma de pe cardul cadou in numerar? Valoarea Cardului Cadou nu poate fi preschimbata in bani.

Pot primi Cardul Cadou in format fizic? Cardul Cadou poate fi comandat si livrat doar electronic.

Cum utilizez cardul cadou? Codul se introduce in casuta special destinata inainte de finalizarea comenzii si se aplica doar pentru valoarea cosului de cumparaturi, nu si a transportului. Pentru o comanda se poate utiliza 1 (un) singur cod de reducere/card cadou.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si societatea RETREND pentru utilizarea acestui website.
RETREND verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului. In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect. Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete sau diferente de nuanta (fapt influentat de ecranul fiecarui dispozitiv), iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare/editare.

Pentru scopuri precum afisarea de continut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Navigand pe acest website, esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Afla in sectiunea Politica de utilizare Cookie-uri mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.